Nejnovější recenze ze sekce Sedlovky
- Sedlovka je dobrá, ale pro mě jelikož jsem po operaci páteře moc nepomáhá. Ale za to nemůže sedlovka! Jinak je super
- Opravdu to funguje! Jsem po operaci páteře a při jízdě na kole mě bolí záda z otřesů a vybrací. Po namontování sedlovky je jízda jako v bavlnce! Sedlovka probere veškeré vybrace a rázy které dříve musela pobírat páteř! Opravdu hodně povedený výrobek a opravdu funguje!! Děkuji za ní!!
Rychle dodanie aj na Slovensko
za málo peněz hodně muziky,prostě dobrá sedlovka
- Zdvih 80mm je pro XC zcela dostačující, co pro mě není příliš přínosem je propérovávání sedlovky ( "Tech-Climb"), protože mám celopéro a funkce má rušivý zvukový doprovod. Ale není to nic, s čím by nešlo žít. Takže za mě dobrá věc, zejména při technických prudších sjezdech.
- nízký zámek - potřebuji dostat sedlo co nejníže k rámu
- slušná hmotnost
- možnost jemného ladění posedu
To co je na Heureka fotografii není XCD1 ale UNO !!!
Pokud síla působí v ose sedlovky pruží plynule. Ale pokud nepůsobí v ose (což je prakticky u všech sedel) zasekává se.
- Rychlá nontáž.
- Zdlouhavé nastavování.
Funguje...
- skvělý materiál
- tichý a plynulý chod
- bezva ovládání z řídítek
- pohodlná jízda terénem
- chybí popis v češtině
- poměrně lehká
- nastavení polohy sedla po poměrně velkých skocích
Kvalita odpovídá ceně, ale je použitelná.
- Levnější varianta kvalitního výrobku
- ?
- ?
Neuvěřitelně drahé válečky pérování. Férová cena by měla být max 10 Kč za kus a ne 200 proboha!
- Příznivá cena.Kvalita
- Je to sedlovka, takže na ní, z mého pohledu, není moc co hodnotit. Je určitě super pro všechny, pro které je klasická 400mm krátká
- Mohla by být ještě o 5cm delší :-)
- Sedlovka, jakou jsem potřeboval
Nic
cena, jednoduchá montáž
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »