Nejnovější recenze ze sekce Sedlovky
- Výborná vychytávka, prodlužuje klasickou sedlovku pro skládačky o nezanedbatelných 9cm
- i když je to výrobek od Ternu pasuje i na Dahona
- rozměr spodní tyče 33,9 mm
- horní 27,2 mm a ta se může nahradit jakoukoliv jinou
- snad jen připomínka, mohla být vyráběna i ve stříbrné barvě
Jedna z nejlepších věcí na skládací kola , kdy při zasunutí té horní je sedlovka menší než klasická u skládaček a tudíš lépe skladná a přenositelná !
- Ritchey komponenty jsou vždy kvalita bez problémů
Příjemná jízda,skvěle tlumí nerovnosti.
- zámek sedlovky na imbus 6mm
Sedlovka se zámkem na imbus, jako náhrada za sedlovku s šestihranem na stranový klíč, kterou na kole nechci:)
- funkční
- cena výkon
- celá sada páčka,lanko,bowden,koncovka
lehká vůle uvidíme časem jestli se zvětší.
top
Kvalita pružení odpovídá ceně. Mám na ní najeto nad 300 km, v kombinaci s vyhovujícím sedlem slouží dobře.
- Dobré zpracování.
- Tlumicí pružina je krátká, mezi ní a maticí , kterou by se měla nastavit tlumicí síla na sedačku je pouzdro z umělé hmoty (délky cca. 8 cm) místo delší pružiny.
Samo o sobě pružení 40 mm není velké, ale zde prakticky nelze nastavit tlumení více než povolí ona krátká a tvrdá pružina. Příklad:
Mám cca. 98 kg - část váhy nesou šlapky a řídítka
a ani přejezd hrubé nerovnosti nestačí k podstatnému
utlumení - snad několik milimetrů (zkoušeno i na místě
s dosednutím z výšky mezi 5 až 10 cm).
Nelze nastavit měkčí pérování. Nastavit lze jen na vyšší váhu a to zřejmě ještě se snížením výšky pružení.
- Jednoduchá montáž
- velmi dobře pruží.
- Přesně to, co jsem potřeboval.
Ok.
- Neuvěřitelně hladký chod
- Nastavitelné pružení
- Nastavení pružení bez indikace síly
- Konstrukce nevhodná, neboť při šikmém umístění v rámu kola není pohyb pružné části kolmý na sedlo
Super funguje! Montáž v obchodě "1"
- příjemná jízda
doporučuji
Sedlovka funguje bezvadně, tak , jak je avizováno. Velice kompaktní aktuátor.
- Sedlovka předčila očekávání, dobře tlumí i na horších cestách. Skvěle pomáhá při dlouhých výletech na elektrokole.
- Manželka se cítí bezpečněji při jízdě z kopce.
Dobrá sedlovka za dobrou cenu, dobře péruje tak jak jsem si přál.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »