Nejnovější recenze ze sekce Sedlovky
koupil jsem již druhou sedlovku na druhé kolo a poměr cena : výkon je naprosto vyjímečný
Nejlepší sedlovka jaká existuje, krásně pruží, hodně uleví od nárazů sedla
- Kvalitní výrobek
- Překvapivě funkční
- skvěle pruží, jízda je daleko příjemnější
Zatím málo zkušeností.
- mám již na dvou kolech a super
- jednoduchá montáž
- možnost seřízení tvrdosti
- Účinně tlumí tvrdší otřesy, což já i manželka oceňujeme kvůli problémům s páteří.
celopéro to nenahradí ale lepší než nic, zatím dobrý
Konstrukce sedlovky Cane Creek Thudbuster G4 LT, je robustní a jeví se nezničitelná. Zatím jsem s ní najel asi 10 km po výmolech. Jednalo se o testovací jízdu, při níž jsem si sedlovku seřizoval.
Na prvních 500 metrech jsem nevnímal žádnou změnu, protože jsem jel po rovné asfaltové cestě. Změna nastala, až když jsem vjel na první výmoly.
Domníval jsem se, že mám sedlo v sedlovce dobře dotažené, ale při projetí několika výmolů se sedlo mírně vychýlilo dolů, asi o 5mm.
V tom okamžiku jsem se do sedla doslova zabořil a ucítil, jak gumový prvek vložený v "objímce" funguje a tlumí nárazy do sedacích kostí. Zastavil jsem a sedlo na poloze do níž se vychýlilo utáhl.
Pak jsem pokračoval v cestě. Začal jsem vnímat, že se váha mého těla přenesla více na sedací kosti a při průjezdu výmolů jsem se začal v sedle "pohupovat". Nádherný pocit
Současně jsem si uvědomil, že jsem se více "roztáhl", a že ruce drží gripy velmi lehce. Zatím to nemám vyzkoušené na delší trati, ale domnívám se, že mně již při jízdě na kole nebudou brnět ruce.
Rovněž jsem si uvědomil, že před výměnou sedlovky, jsem na sedle seděl jako "vosa na bonbónu". Podvědomě jsem totiž uhýbal nárazům, které se přenášely ze sedla do sedacích kostí.
Velká spokojenost. Mám problémy se zády a po delším váhání jsem se rozhodla, že ji vyzkouším. Po první letošní projížďce v terénu jsem přijela úplně svěží, zadek ani záda nebolí. Jen se musí vychytat nastavení předpětí pružiny, pak funguje doopravdy velmi dobře. A navíc v kombinaci s kvalitním sedlem se pak ani nechce z kola slézt
Jízda po nerovné cestě je výrazně komfortnější. Rozhodně doporučuji.
Dobrá sedlovka pro ženy.
- Funguje,jak má
- Přiložený obal
- Perfektní ,všem doporučuji. Velmi dobré odpružení do terénu.
Plně vyhovuje mým požadavkům.
- Vše ok
Pohodlná jízda
- Lehká
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »