Nejnovější recenze ze sekce Sedlovky
- *skvělý poměr cena/výkon
jsem spokojen, protože jsem potřeboval delší sedlovku na moje starší kolo (menší průměr) za rozumnou cenu
- Bezproblémová montáž do rámu, včetně montáže sedla, vzhledově povedené a funkční dálkové hydraulické ovládání, libovolná výška posedu, regulace rychlosti vysunutí sedlovky, příjemná velikos síly nutné pro zatlačení sedlovky, v podstatě nulová stranová vůle sedla v jakékoliv poloze, hladký chod, stále velmi nízká hmotnost
- přehnaně vysoká cena, stejně jako u konkurence
Doporučuji každému, kdo jezdí v těžším až středním terénu a rád jezdí z prudších kopců:)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.
tento specifický rozměr snad nikdo jiný nedodává
- za tu cenu dobrý
dobrý
Kvalitní výrobek za dobrou cenu..
spokojenost
- Hmotnost,pružnost design.
- bez námitek
Produkt s vynikajícím poměrem cena-kvalita,vynikající jízdní vlastnosti.
- jsem spokojen
prehledne stranky a zbozi za super ceny..
- levná ochrana proti nečistotám
konečně odpadá častá údržba mechanismů sedovky od prachu
- výborné odpružení
- dobré tlumení nerovností
- mnohem lepší komfort jízdy na kole
- složitější montáž a seřizování
- při vyšší váze jezdce nutnost dokoupit poměrně drahé tvrdší pružiny
dle skušeností známých cyklistů je tento produkt kvalitní
dle mojí osobní skušenosti se zlepšil komfort jízdy na kole halavně na nerovnostech a polních cestách
produkt bych určitě doporučil
- Kvalita odpruzeni, dvousroubovy zamek sedla, jednoduche nastaveni a udrzba.
- Vaha, nutna udrzba.
Jedna z mala kvalitnich odpruzenych sedlovek, ktere se daji sehnat v CR a nestoji nekolik tisic. Funguje vyborne, neda se srovnat s jednoduchymi teleskopickymi. Skoda ze se vyrabi jen ve dvou prumerech (26.8 a 27.2). Doporucuju verzi NCX D5, ktera je pevnejsi a lehci nez NEX verze. D5 kvuli pevnejsimu dvousroubovemu zamku sedla. Asi po 1500km se musi vymenit gumova tesneni.
Zobrazuji 1 - 12 ze 12 recenzí